Misyonumuz

Misyonumuz

Havutlu Elem Restaurant ” Kaliteli Ürün, Kaliteli Hizmet Başarıdır.” İlkesi İle Yemek Üretimi Ve Servisinde Geleneksel Lezzetlerimizi Ulusal Ve Uluslararası Standartlarda Yasal Şartlara Uyarak, Sağlıklı Ortamlarda, Gıda Mühendisi Kontrolünde Üretmek, Takım Çalışmasını Uygulayan, Sağlığa Uygunluk Kurallarına Göre Çalışan Eğitimli Personelin Gıda Güvenliği Yönetim Sistemine Daha Etkin Katılımlarını Sağlayarak; Ekip Olma Ruhunu Geliştirmek, Eğitimli Personelimizle, Koşulsuz Müşteri Memnuniyetinin Gerekliliğine İnanarak Kalite Yönetim ve Gıda Güvenliği Sistemlerimizi Sürekli Geliştirerek Sektörü İçinde Öncü Ve Örnek Olmayı Amaç Edinmiştir. 

Tüm Üretim Zincirimiz Boyunca, Hammadde Temininden Müşterinin Tabağına Kadar Bütün Aşamalarda İlgili Çevrelerle Etkin Bir İletişim Oluşturmak, Hedefimiz, Küresel Rekabet Ortamında Sektörde Ürün Ve Hizmet Kalitesini Yükseltmektir.

Havutlu Elem Restaurant Üst Yönetim Olarak Kalite Ve Gıda Güvenliği Politikamızın Sürekliliğinin Sağlanacağını Ve Kalite Ve Gıda Güvenliği Sistemimizin Uygunluğunun Denetleneceğini Taahhüt Ederiz.

 

© Copyright 2019 Havutlu Elem Restaurant Tüm hakları saklıdır